Zwangerschap


Zwangerschap €175

Er is niks mooiers dan die mooie zwangere buik vast te leggen. Een mooie tijd waarin je lichaam verandert. Zo waardevol om dit later terug te kunnen kijken. Locatie naar keuze. Bij slecht weer reserveer ik mijn vaste binnenlocatie. Een professioneel fotoboek is inbegrepen bij de prijs.

  • Professionele nabewerking per foto. 
  • Sneak preview binnen 2 dagen. 
  • Binnen 1 week komen alle foto’s onbewerkt in jullie online gallery. In deze gallery kunnen jullie door middel van het hartje aan te klikken aangeven welke foto’s jullie willen hebben. Willen jullie alle foto’s hebben? Geen probleem, ik doe namelijk niet aan pakketten van een x aantal foto’s. Jullie kunnen dit doorgeven via de mail of whatsapp en dan bewerk ik alle foto’s in hoge resolutie. Deze zullen jullie binnen 2 weken na het doorgeven ontvangen via wetransfer in de email.     

Een mooie foto aan de muur? Dat kan! Bij mij kan je nu ook een foto laten afdrukken voor aan de muur! Keuze uit; foto achter plexiglas, foto op dibond, photo blocks, foto op canvas, foto op forex, foto op polystyreen, foto op hout, foto op chromaluxe, directdruk op dibond, directdruk achter plexiglas of directdruk op geborsteld aluminium. Veel keuze hé? Ik snap dat je niet zo goed weet voor wat je nou het beste kan kiezen. Daarom plannen we een gesprek in om alle opties te bespreken zodat we tot een mooi product kunnen komen!