Oei ik groei jaartraject €550


Oei ik groei jaartraject

Oei ik groei; wat groeien ze toch snel!

Je herkent het misschien wel. Jullie kindje is geboren, dat allereerste huiltje en de allereerste keer knuffelen, kleine vingertjes en teentjes tellen. En dan, ben je ineens een jaar verder! Je kindje kruipt of loopt misschien al wel rond.

Het eerste jaar van een baby vliegt ontzettend snel om. En het komt helaas ook niet meer terug. Jullie kleintje leert contact te maken met de ouders en eventueel broertjes en zusjes, omrollen van rug naar buik en andersom, kruipen, zitten en na een jaar staan of lopen ze al om je heen. De foto’s van de shoots uit dit traject zijn zo ontzettend waardevol!

Deze periode wil ik graag tastbaar maken voor jullie door middel van een oei ik groei pakket. We beginnen jullie verhaal met een Fresh 48 reportage. Ik kom binnen 48 uur na de geboorte langs in het ziekenhuis of bij jullie thuis om die eerste momenten vast te leggen. Na 2 tot 4 weken kom ik weer langs voor een lifestyle newbornshoot. Gedurende het eerste jaar (met 3, 6, 9 en 12 maanden) kom ik langs voor een reportage. Bij de 12 maanden gaan we een leuke cakesmash doen. Dit kan bij jullie thuis of op een andere locatie. Aan het eind van het jaar worden al deze foto’s gebundeld in een mooi professioneel fotoalbum.

Om deze bijzondere reportage volledig naar wens te laten verlopen, plan ik een kennismaking in bij mij thuis om alle wensen te bespreken. Alles is lifestyle, dus ik zal nooit jullie kindje in gekke houdingen leggen en jullie kindje hoeft ook nooit te poseren voor de foto. Ik leg alles vast zoals jullie kindje op dat moment is.

Jullie ontvangen na elke reportage alle foto’s bewerkt in hoge resolutie en na 1 jaar bundel ik de mooiste foto’s in een professioneel fotoalbum.