Loveshoot €175,-


Loveshoot

Een loveshoot staat bij mij in het teken van samen plezier maken. Jullie eigen grapjes, serieuze blikken en jullie liefde voor elkaar. Ik ga bij jullie op zoek naar de echte spontane reacties die direct terug te zien zijn op de foto’s. Of jullie nu net verliefd zijn, verloofd of al jaren getrouwd. Een loveshoot is voor ieder koppel iets wat jullie zeker ooit samen gedaan moeten hebben! Het wordt tijd om samen de liefde te vieren, met prachtige, liefdevolle foto’s als resultaat.

Waarom een loveshoot?
Verliefd! Nog maar even samen, of al jaren bij elkaar? Hoe tof is het om jullie liefde voor elkaar vast te laten leggen? Zie het als een gezellig uitje met elkaar, waar hele toffe foto’s worden gemaakt. Ik ga op zoek naar jullie connectie, jullie liefde. Het resultaat? Absoluut geen stijve foto’s, maar hele spontane, pure, liefdevolle foto’s waar jullie nog jaren plezier van beleven.

Verloofd? Wanneer jullie mij boeken voor jullie bruiloft, krijgen jullie een loveshoot als cadeautje! Waarom een loveshoot boeken? Zie het als een oefensessie voor de bruiloft. Jullie weten hoe ik als fotograaf te werk ga en zullen daardoor zekerder zijn op jullie bruiloft. Daarnaast weet ik ook hoe jullie voor de camera zijn, waardoor ik mijn werkwijze voor de grote dag precies op jullie kan afstemmen voor een nog meer ontspannen resultaat. Verder zijn de foto’s ook leuk om te gebruiken op jullie trouwkaarten.

Investering
De investering voor een loveshoot is €175,- euro. Hiervoor krijgen jullie:
– Een fotoshoot voor 2 personen en eventueel huisdieren op een locatie naar keuze
– Alle foto’s zorgvuldig bewerkt in hoge resolutie. Dit zullen er minimaal 50 zijn
– Een mooi 20×20 professioneel fotoalbum met jullie eigen selectie

Een mooie foto aan de muur? Dat kan! Bij mij kan je nu ook een foto laten afdrukken voor aan de muur! Keuze uit; foto achter plexiglas, foto op dibond, photo blocks, foto op canvas, foto op forex, foto op polystyreen, foto op hout, foto op chromaluxe, directdruk op dibond, directdruk achter plexiglas of directdruk op geborsteld aluminium. Veel keuze hé? Ik snap dat je niet zo goed weet voor wat je nou het beste kan kiezen. Daarom plannen we een gesprek in om alle opties te bespreken zodat we tot een mooi product kunnen komen!