Gender reveal party


Gender reveal shoot €175

Willen jullie graag het geslacht weten van jullie baby, maar een keer wat anders dan dat jullie het bij de echo te weten komen? We kunnen er een hele leuke feestelijke shoot van maken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Namelijk; confetti of rookbommen. Als jullie zelf een leuk idee hebben, kunnen jullie dat natuurlijk aan mij doorgeven. Het idee is dat het geslacht bij de echo opgeschreven wordt in een envelop en dat jullie op die envelop mijn adres laten schrijven en dan hoeven jullie deze alleen maar op de post te doen en zorg ik voor de confetti of roombommen. Net wat jullie willen. Een professioneel fotoboek is inbegrepen bij de prijs.

  • Locatie naar keuze. 
  • Professionele nabewerking per foto. 
  • Sneak preview binnen 2 dagen. 
  • Binnen 1 week komen alle foto’s onbewerkt in jullie online gallery. In deze gallery kunnen jullie door middel van het hartje aan te klikken aangeven welke foto’s jullie willen hebben. Willen jullie alle foto’s hebben? Geen probleem, ik doe namelijk niet aan pakketten van een x aantal foto’s. Jullie kunnen dit doorgeven via de mail of whatsapp en dan bewerk ik alle foto’s in hoge resolutie. Deze zullen jullie binnen 2 weken na het doorgeven ontvangen via wetransfer in de email.

Een mooie foto aan de muur? Dat kan! Bij mij kan je nu ook een foto laten afdrukken voor aan de muur! Keuze uit; foto achter plexiglas, foto op dibond, photo blocks, foto op canvas, foto op forex, foto op polystyreen, foto op hout, foto op chromaluxe, directdruk op dibond, directdruk achter plexiglas of directdruk op geborsteld aluminium. Veel keuze hé? Ik snap dat je niet zo goed weet voor wat je nou het beste kan kiezen. Daarom plannen we een gesprek in om alle opties te bespreken zodat we tot een mooi product kunnen komen!