Over mij


Hallo! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mij en meer over mij wilt weten. Ik ben Sherayda. 22 jaar. Verloofd met mijn grote liefde en samen met onze 2 parkietjes Happy (3,5 jaar), Lucky (1 jaar) & onze trouwe viervoeter Spikey (8 maanden) wonen wij in Uithoorn (Noord-Holland). En over 1,5 jaar staat onze eigen bruiloft op de planning! 

Ik ben heel trots dat ik de stap heb durven nemen om voor mezelf te beginnen en van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Ik ben een lifestyle, trouw & geboorte fotograaf met heel veel liefde voor natuurlijk licht, emoties en details. Ik leg jullie unieke verhaal vast met foto’s. Ik leg alles op een spontane en liefdevolle manier vast zonder al te veel aanwijzingen om te poseren.

Ik vind het fantastisch om elke dag bezig te zijn met mijn droom en zoveel mensen blij te maken met mijn werk. Ik fotografeer het liefst op mooie, lichte locaties zoals de duinen en het strand.

Mijn passie voor fotografie zat er eigenlijk altijd wel in. Als klein meisje maakte ik voornamelijk veel foto’s met de camera van mijn moeder. Ik heb jarenlang met de oude camera van mijn moeder foto’s gemaakt. Op mijn 16e kreeg ik mijn eerste eigen camera. Vorig jaar kocht ik mijn eerste professionele camera. Na heel wat cursussen en fotoshoots wist ik het, dit is wat ik écht wil!