Newbornshoot Otje

Home   ›   Newbornshoot Otje

Kim is op 27 augustus 2021 bevallen van haar negende kindje. Een mooi meisje die de naam Otje draagt. 2,5 week na de geboorte ben ik langsgegaan voor een lifestyle newbornshoot. Hun gezin bestaat nu uit 4 dochters en 5 zonen. Otje kreeg voor de shoot nog een flesje en heeft de hele shoot lekker geslapen.

We begonnen met foto’s maken boven in de slaapkamer van de papa en mama. De ouders hebben heel goed meegedacht en van te voren al gezorgd dat er zoveel mogelijk licht naar binnen kon komen en gezorgd voor een lichte achtergrond op het bed. Mees (7 jaar) was daar al, en wilde ook wel even op de foto met zijn zusje. Daarna kwam de tweeling Roos en Nina (12 jaar) ook even op de foto met hun zusje. En kijk nou hoe lief!

De oudste 5 gingen ook even op de foto met Otje en kreeg Otje kusjes van Tygo en Beer!

Er werd ook veel geknuffeld met papa en mama! Ik vind de liefde tussen ouders en hun newborn altijd zo mooi om vast te leggen! Dit prachtige gezin zit in mijn hart want ze zijn stuk voor stuk echt bijzonder.

Koko had er eigenlijk niet zo heel veel zin in, maar uiteindelijk is het toch gelukt om deze mooie foto’s te maken. En maakte we ook nog een hele mooie foto van alle dames bij elkaar!

Deel dit bericht: