Zwangerschap €125

Nieuw leven. Een buik die groeit. Een wonder, een gezin dat ontstaat. Deze periode is zo bijzonder, en ik leg deze bijzondere periode graag met liefde vast.

Na het boeken van een zwangerschapsshoot hebben wij altijd eerst even mail of telefonisch contact. Tijdens dit contact is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen of een speciaal verzoek door te geven. Ook zal ik jullie vooraf om toestemming vragen of jullie akkoord gaan dat ik de foto’s mag delen op mijn website en social media.

Tijdens de zwangerschapsshoot gaan we samen op pad en maken mooie herinneringen. Tijdens het maken van de foto’s kunnen jullie helemaal jezelf zijn, want het zullen geen statische foto’s zijn. Ik zal jullie laten poseren zonder al te veel te poseren. Dit houdt in dat door middel van kleine opdrachtjes we de mooiste poses en de emoties laten zien hoe het echt is. Want hoe jullie zijn, zijn jullie op z’n mooist!

Na de zwangerschapsshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag met alle mooie beelden zodat jullie binnen 24 uur de preview kunnen krijgen. Binnen een week ontvangen jullie alle foto’s en net als de preview kunnen jullie die vinden in jullie eigen online gallery met een beveiligde code, zo zijn jullie foto’s echt van jullie en goed beveiligd.

  • Jij, partner & jouw prachtige buik (+ eventuele broertjes en/of zusjes)
  • 1,5 tot 2 uur fotografie
  • Locatie naar keuze
  • Professionele nabewerking per foto
  • Sneak preview binnen 24 uur
  • Binnen 1 week alle foto’s in hoge resolutie afgeleverd via jullie eigen online gallery.

Mogelijkheid tot bestellen van luxe album (+125,-)

Reiskosten: Voor alle shoots geldt (m.u.v. bruiloften en geboortes) binnen 30 km vanuit Uithoorn (postcode: 1422WK) zijn de reiskosten inbegrepen. Mijn vaste locatie (de Soesterduinen) valt hier ook in. Is de shoot daarbuiten dan geldt er vanaf Uithoorn (postcode: 1422WK) een tarief van €0,45 per km.