Bruiloft €1000

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd! De leukste tijd is aangebroken, op zoek naar een trouwfotograaf. Ik kan met trots zeggen dat ik bruiloften aan ga nemen vanaf 2024. Omdat dit mijn eerste jaar is, ligt de prijs nog wat lager!

Mijn stijl omschrijf ik als liefdevol, spontaan, puur, romantisch en licht. Je ontvangt bij mij alle foto’s bewerkt in deze stijl.

Ik doe niet aan pakketten van een aantal uur. Ik ben er namelijk op alle belangrijke momenten om alles vast te leggen. En dat allemaal voor één prijs. Een fotograaf voor de hele dag. Ik kom tijdens het klaarmaken als je haar en make-up gedaan wordt en tijdens het aantrekken van de jurk en probeer ook het klaarmaken van de bruidegom vast te leggen en ga pas weg na het feest. Mocht je een afwijkend programma hebben, kijken we even samen naar de mogelijkheden.

Je krijgt dus echt een hele complete reportage van mij. Daarnaast ontvang je ook een luxe album 20×20 cm – 25 pagina’s. Helemaal afgestemd op jullie eigen wensen. Alle foto’s ontvang je binnen 3 weken via jullie eigen online gallery en binnen 24 uur ontvang je al een preview van mij in diezelfde online omgeving. Zo heb je alles in 1 omgeving.

  • +/- 10-15 uur fotografie.
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Een pre wedding shoot een aantal maanden voor de bruiloft. Heel leuk om de foto’s dan te gebruiken voor de trouwkaarten.
  • Inclusief alle reiskosten binnen Nederland. Gaan jullie in het buitenland trouwen? Ook super leuk! Vraag even naar de mogelijkheden.
  • Elke foto wordt nabewerkt met ontzettend veel liefde.
  • Alle goede foto’s ontvang je in hoge resolutie binnen 3 weken.
  • Preview binnen 24 uur van ongeveer 30 foto’s.
  • Inclusief luxe album 20x20cm – 25 pagina’s.

De voorbereidingen

Rustig je dag beginnen met een kop koffie of thee en je favoriete liefste mensen om je heen. Voor mij een mooi moment om alvast alle details vast te leggen. Ik leg altijd de bruid vast in haar voorbereidingen en ik probeer dit ook altijd te doen bij de bruidegom. Zo kun je later van elkaar terug zien hoe het bij elkaar verliep!

De ontmoeting

Het moment waar jullie zolang naar uit gekeken hebben. Weken, maanden en misschien zelfs wel al jaren! En eindelijk is het dan zover! Vanaf nu dansen jullie samen door de dag heen. En ik leg deze prachtige momenten voor jullie vast. De ontmoeting is iets wat je je altijd wilt blijven herinneren.

Ceremonie

Ook dit moment is ontzettend bijzonder, het ja-woord. Elkaar eeuwig trouw beloven. Jullie worden man en vrouw. Het mooiste moment om vast te leggen als je het mij vraagt. Emoties bij familie en natuurlijk bij jullie zelf.

Reportage

De reportage, even samen alleen om prachtige foto’s te maken. Dit is ook het enige moment waarop ik jullie een beetje zal sturen voor de mooiste foto’s. De rest van de dag geef ik geen aanwijzingen en leg ik vooral alles vast hoe het op dat moment is. Maar ik gebruik dit moment vooral om jullie plezier te laten maken en dit terug te laten zien in de foto’s. Totaal geen stijf gedoe, maar echt oprechte, gelukkige en spontane reportage foto’s.

Taart & toast

Jullie zijn getrouwd! Daar wordt natuurlijk op geproost!

Diner

Heerlijk samen eten met alle mensen die je lief zijn. Genieten van lekker eten en van elkaar.

Feest

Het laatste moment van jullie geweldige dag! De liefde vieren! Feest vieren, want dat is wat telt! Met jullie prachtige uitgekozen muziek.

Vrijblijvende kennismaking

Ben je enthousiast en wil je graag kennismaken? Vul hieronder het contactformulier in en dan plannen we een kennismakingsgesprek in!