Loveshoot €125

De liefde vastleggen, er is niets mooiers. Of je nu net samen bent, verloofd of misschien al wel getrouwd, de liefde blijft zo bijzonder. En het is zo mooi om dit vast te laten leggen. Ik doe dit met liefde!

Na het boeken van een loveshoot hebben wij altijd eerst even mail of telefonisch contact. Zo hebben jullie als koppel ook de mogelijkheid om dingen door te geven of vragen te stellen. Tijdens dit contact hebben jullie ook de gelegenheid om een speciaal moment door te geven, denk hierbij bijvoorbeeld aan een huwelijksaanzoek of het bekendmaken van een zwangerschap. Tijdens dit contact zal ik jullie ook om toestemming vragen of jullie akkoord gaan dat ik de foto’s mag delen op mijn website en social media.

Tijdens de loveshoot gaan we samen op pad en maken mooie herinneringen. Tijdens het maken van de foto’s kunnen jullie helemaal jezelf zijn, want het zullen geen statische foto’s zijn. Ik zal jullie laten poseren zonder al te veel te poseren. Dit houdt in dat door middel van kleine opdrachtjes we de mooiste poses en de emoties laten zien hoe het echt is. Want hoe jullie zijn, zijn jullie op z’n mooist!

Na de loveshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag met alle mooie beelden zodat jullie binnen 24 uur de preview kunnen krijgen. Binnen een week ontvangen jullie alle foto’s en net als de preview kunnen jullie die vinden in jullie eigen online gallery met een beveiligde code, zo zijn jullie foto’s echt van jullie en goed beveiligd.

  • Jij & jouw liefde
  • 1,5 tot 2 uur fotografie
  • Locatie naar keuze
  • Professionele nabewerking per foto + alle foto’s afgeleverd
  • Sneak preview binnen 24 uur
  • Binnen 1 week alle foto’s in hoge resolutie afgeleverd via jullie eigen online gallery

Mogelijkheid tot bestellen van een luxe album (+€125,-)

Reiskosten: Voor alle shoots geldt (m.u.v. bruiloften en geboortes) binnen 30 km vanuit Uithoorn (postcode: 1422WK) zijn de reiskosten inbegrepen. Mijn vaste locatie (de Soesterduinen) valt hier ook in. Is de shoot daarbuiten dan geldt er vanaf Uithoorn (postcode: 1422WK) een tarief van €0,45 per km.