Lifestyle Newborn €125

Nieuw leven, het is een wonder! En de tijd vliegt, juist als ze nog zo klein zijn. Laat deze bijzondere tijd vastleggen, ik doe dit met liefde voor jullie!

Na het boeken van een lifestyle newbornshoot hebben wij altijd eerst even mail of telefonisch contact. Jullie ontvangen een handleiding voor de kleding en mochten jullie twijfelen, is het altijd mogelijk om wat ideeën naar mij te sturen zodat ik mee kan kijken. Zo hebben jullie ook de mogelijkheid om dingen door te geven of vragen te stellen. Ook zal ik jullie om toestemming vragen of ik de foto’s mag gebruiken voor de website en social media.

Tijdens de lifestyle newbornshoot kom ik bij jullie aan huis. We maken verschillende soorten foto’s zonder al te veel te poseren. Ik maak foto’s van de baby alleen, samen met mama, papa & samen. Ook foto’s met eventuele broertjes/zusjes worden niet overgeslagen. Details worden ook vastgelegd, zoals: handjes en de voetjes. We duiken ook de babykamer nog even in, zodat dit ook mooi vastgelegd kan worden.

Na de lifestyle newbornshoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag met alle mooie beelden zodat jullie binnen 24 uur de preview kunnen krijgen. Binnen een week ontvangen jullie alle foto’s en net als de preview kunnen jullie die vinden in jullie eigen online gallery met een beveiligde code, zo zijn jullie foto’s echt van jullie en goed beveiligd.

  • Jullie kersverse gezinnetje
  • 1,5 tot 2 uur fotografie
  • Locatie bij jullie thuis
  • Professionele bewerking per foto
  • Sneak preview binnen 24 uur
  • Binnen 1 week alle foto’s in hoge resolutie afgeleverd via jullie eigen online gallery.

Mogelijkheid tot bestellen van een luxe album (+125,-)

Reiskosten: Voor alle shoots geldt (m.u.v. bruiloften en geboortes) binnen 30 km vanuit Uithoorn (postcode: 1422WK) zijn de reiskosten inbegrepen. Mijn vaste locatie (de Soesterduinen) valt hier ook in. Is de shoot daarbuiten dan geldt er vanaf Uithoorn (postcode: 1422WK) een tarief van €0,45 per km.