Verloving €175,-


Verloving

Wat leuk, je wilt je liefde ten huwelijk vragen! Ik weet als geen ander hoe bijzonder dit moment is! Dit wil je gewoon vastgelegd hebben! Ik begrijp dat je dit als verrassing wilt doen en dit is zeker mogelijk. We gaan met z’n drieën op pad en in het begin ziet het er gewoon uit als een normale koppelshoot. We beginnen eerst met normale koppelshoot foto’s en na een aantal foto’s is het voor jou de tijd om de vraag te stellen en dit leg ik uiteraard ook vast op beeld. Een professioneel fotoboek is inbegrepen bij de prijs. 

  • Locatie naar keuze. Bij slecht weer reserveer ik in overleg i.v.m. extra kosten mijn vaste binnenlocatie. 
  • Professionele nabewerking per foto. 
  • Sneak preview binnen 2 dagen. 
  • Binnen 1 week komen alle foto’s onbewerkt in jullie online gallery. In deze gallery kunnen jullie door middel van het hartje aan te klikken aangeven welke foto’s jullie willen hebben. Willen jullie alle foto’s hebben? Geen probleem, ik doe namelijk niet aan pakketten van een x aantal foto’s. Jullie kunnen dit doorgeven via de mail of whatsapp en dan bewerk ik alle foto’s in hoge resolutie. Deze zullen jullie binnen 2 weken na het doorgeven ontvangen via wetransfer in de email.  

Een mooie foto aan de muur? Dat kan! Bij mij kan je nu ook een foto laten afdrukken voor aan de muur! Keuze uit; foto achter plexiglas, foto op dibond, photo blocks, foto op canvas, foto op forex, foto op polystyreen, foto op hout, foto op chromaluxe, directdruk op dibond, directdruk achter plexiglas of directdruk op geborsteld aluminium. Veel keuze hé? Ik snap dat je niet zo goed weet voor wat je nou het beste kan kiezen. Daarom plannen we een gesprek in om alle opties te bespreken zodat we tot een mooi product kunnen komen!